BABYLISS PRO 

Bij BaByliss PRO is innovatie onze drijfveer, bij alles wat we doen. Maar jullie zijn de drijfveer achter die innovatie. Een branche vol hooggekwalificeerde en getalenteerde haarstylingprofessionals die vertrouwen op onze producten waarmee we klanten blij kunnen maken en hun creativiteit kwijt kunnen.


Daarom luisteren wij, en blijven we nieuwe dingen leren. We innoveren niet om maar innovatief te zijn, maar om de tools te kunnen ontwikkelen die jullie echt nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. 


En dat gaat van originele, bekroonde technologie die creativiteit en styling stimuleert, tot het maken van betrouwbare, duurzame, comfortabele PRO-tools waar je dag in dag uit op kunt vertrouwen. 


Wij zijn blij en trots dat wij deel uit maken van jullie community. Van salon- en sessie-stylisten tot glam squads; van mobiele kappers tot barbieren; van bekende namen tot kappers in opleiding en stagiaires, wij laten ons leiden door jullie. 


Of het nu in de High Street is of op de Fashion week is, dankzij jullie blinken de producten van BaByliss PRO uit als dé vakapparatuur voor stylisten overal ter wereld.

<p>STYLING</p>
PRO 

STYLING

Professionele, hoogwaardige föhn, stijltangen en krultangen.

<p>Grooming</p>
PRO 

Grooming

Hoogwaardige en nauwkeurige tondeuses, trimmers en shavers