VEELGESTELDE VRAGEN

Bestellen

Zodra je bestelling is geplaatst, kan deze niet meer online worden gewijzigd. Als je je bestelling wilt wijzigen, bel dan 04/345 60 78 zodat we de status van je bestelling kunnen controleren om te bepalen of wijziging mogelijk is.

Controleer of alle details die je hebt ingevoerd bij het betalen, inclusief je factuuradres, correct zijn. Als je kaart nog steeds wordt geweigerd, neem dan contact op met je kaartverstrekker om te controleren of er een probleem is met de kaart.

We nemen onlineveiligheid zeer serieus, en we verzekeren je dat we alle maatregelen hebben genomen om te garanderen dat je informatie te allen tijde veilig is wanneer je bij ons winkelt. Onze website is volledig gecodeerd, bovendien werken we voor kaarttransacties samen met Adyen.

Bezorging

De bestellingen worden in België gemiddeld binnen 2 werkdagen geleverd.

Wij bieden levering aan in België voor alle bestellingen die op de site worden geplaatst

Voor alle bestellingen die op de babyliss.com/be website worden geplaatst, leveren wij alleen in België.

Retourneren

We kunnen het retourneren van artikelen in een winkel niet aanbieden. Lees voor meer informatie ons retourenbeleid en volg de instructies over het terugsturen van een artikel.

Wanneer we het artikel hebben ontvangen in ons magazijn, streven we ernaar de restitutie binnen twee weken over te maken naar de oorspronkelijk gebruikte betaalkaart.

Als een van de artikelen die we bezorgen beschadigd of niet correct is, vergoeden wij de verzendkosten. Als je van gedachten verandert over het houden van een bepaald artikel, vergoeden wij de verzendkosten niet.

Garantie

Alle niet-wegwerpartikelen hebben een garantie van minimaal 2 jaar. Als producten onder de garantie vallen, is de e-mail met je bestelbevestiging/leveringsnota je bewijs van aankoop/ontvangst en dien je de instructies in de productbijlage te volgen.

Contact Opnemen

Neem contact op met onze consumentendienst via telefoon op 04/345 60 78 of via ons contactformulier.