Retouren

Met uitzondering van CustomFX-producten, wij accepteren dat u uw Producten binnen 14 (veertien) dagen vanaf de dag volgend op de dag van ontvangst van de Producten aan ons retourneert, zonder dat u de reden daarvoor hoeft te verantwoorden. De producten moeten worden geretourneerd in hun originele staat en compleet zijn (verpakking, accessoires, instructies, enz.).

Retouren Kerst

Voor bestellingen geplaatst in november of december 2023 geldt een verlengde retourtermijn tot 31 januari 2024 (behalve voor CustomFX items). Om een bestelling te retourneren buiten de standaard retourtermijn van 14 dagen kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

« CustomFX »

We accepteren geen retourzendingen als je van gedachten bent veranderd over producten die we voor je hebben gepersonaliseerd (kleur, gravure) via ons 'CustomFX'-programma.

'CustomFX'-producten kunnen alleen worden geretourneerd als ze beschadigd zijn of gebreken vertonen. Retourzendingen om andere redenen kunnen we niet accepteren. Als je een defect 'CustomFX'-product wilt retourneren, neem dan contact met ons op.

« Hoe retourneer ik een product dat mij niet bevalt? »

Om een product te retourneren, vragen wij u het retourformulier in te vullen. De producten zullen moeten worden geretourneerd naar:

BABYLISS SARL
Klantenservice
Bedrijvenpark Val de Calvigny
59141 Iwuy

Voor producten die onderworpen zijn aan een gebrek aan conformiteit, geldt de retourprocedure onder de garantie (zie "Garantie").

Van zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen, sturen wij u via e-mail een prepaid retouretiket dat op uw pakket moet worden aangebracht. Het ingevulde retourformulier moet dan samen met een kopie van de aankoopfactuur in het pakket worden geplaatst.

De prijs van het (de) gekochte product(en) en de eventuele verzendkosten zullen worden terugbetaald. Voor meer informatie kunt u onze algemene verkoopvoorwaarden raadplegen.